Webontwikkeling

Webontwikkeling

Websites en webshops

Wij zorgen zowel voor het maken, onderhouden, aanpassen als uitbreiden van websites en webshops. Bovendien staan we in voor een blijvende service en ondersteuning, zodat u er nooit alleen voor staat.

Copywriting

Bij het bouwen van websites en webshops hebben goed geschreven teksten twee belangrijke functies. Vooreerst zorgen webteksten voor het informeren en overtuigen van (potentiële) klanten. Copywriting maakt deel uit van de content of inhoud van een website, waardoor het mede de kracht van uw online communicatie bepaalt. Een tweede belangrijke rol copywriting is het verbeteren van uw score in de zoekresultaten. Hoe beter de teksten op uw website, hoe hoger u scoort bij zoekmachines en hoe groter de kans dat mensen uw website vinden.

Om u zo goed mogelijk bij te staan bieden wij vertalingen aan in het Nederlands, Frans en Engels en kunnen we door u aangeleverde teksten herwerken om ze te optimaliseren voor webpagina’s, mailings of sociale media.

Visuele elementen

Een website of webshop bestaat niet enkel uit tekst, maar vaak ook uit sterk en relevant beeldmateriaal. Wij kunnen instaan voor het maken en integreren van professionele foto’s en visuele elementen. We besteden heel wat aandacht aan een uniforme layout met visuele en tekstuele elementen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo kunnen bezoekers genieten van een consistent en intuïtief design.

Comments are closed.