Online communicatie

Online Communicatie

Optimalisatie van websites

Om een website of webshop aantrekkelijk(er) te maken kan deze door ons worden geoptimaliseerd. Dit betekent dat het gebruikerscomfort en dus de aantrekkelijkheid toeneemt. Concreet betekent dit bijvoorbeeld het aanpassen van de layout, het optimaliseren van de navigatie, het aanpassen van de structuur van de website en/of de informatie, …

Het doel van deze handelingen kan meervoudig zijn, bijvoorbeeld het creëren van een betere gebruikerservaring met een grotere kans op terugkeer van potentieel geïnteresseerden, het stimuleren van contact met het bedrijf, het beïnvloeden van het keuzeproces van een potentiële klant, …

Online marketing

Steeds meer bedrijven hebben, naast de aanwezigheid op sociale media en het versturen van mails, nood aan een doelgericht en effectief marketingplan. Dual Minds biedt u de mogelijkheid om uw aanwezigheid via online kanalen te lanceren, beheren en optimaliseren. Door actief gebruik te maken van sociale media als Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube kunnen we de bekendheid en het imago van uw bedrijf, merk of product versterken. Hierbij houden we steeds rekening met de ROI zodat de juiste tools voor het juiste project gebruikt worden.

We vergeten hier ook niet gebruik te maken van e-mailmarketing om uw klanten te bereiken. Door gebruik te maken van geoptimaliseerde marketingtechnieken die per doelgroep gedefinieerd worden kunnen u en uw klanten het maximum uit jullie samenwerking halen.

Optimalisatie van zoekresultaten

Heel wat informatie wordt opgezocht via internet en selectie van potentieel interessante firma’s, producten of diensten worden hier steeds vaker op gebaseerd. Om goed te scoren bij zoekmachines als Google helpen wij u bij het zoeken naar geschikte zoektermen, het implementeren van deze termen in de webteksten en de code van de website. Het resultaat is een hogere vindbaarheid en dus een groter concurrentieel voordeel. Wij kunnen u uiteraard ook helpen bij uw online advertenties.