Drukwerkcoördinatie

Drukwerkcoördinatie

Relatiegeschenken

Een band met uw klanten en andere stakeholders opbouwen is iets waar u als bedrijf voortdurend aan moet werken. En om zo’n band te scheppen is het belangrijk dat ze zich aangesproken voelen en er een persoonlijk element aan uw communicatie wordt toegevoegd. Af en toe een leuke attentie geven kan een gevoel van waardering voor uw samenwerking teweeg brengen. En wat als u deze kleine geschenken zou personaliseren met een opdruk zoals de naam van uw klant of het logo van uw bedrijf? Met deze gepersonaliseerde geschenken krijgen uw klanten, uw personeel en andere connecties het gevoel dat u investeert in een krachtige en persoonlijke samenwerking.

Promotioneel drukwerk

Als u eraan denkt om een nieuwe promotiecampagne op te zetten om uw bedrijf, merk, product of dienst te promoten kunnen wij u begeleiden bij de keuze en realisatie van promotioneel drukwerk. Hierbij kan u gebruik maken van klassiek drukwerk, zoals folders en posters, als drukwerk op minder klassieke dragers, zoals T-shirts of automagneten. Samen met u zoeken we naar het meest geschikte promotiemateriaal om u bij te staan tijdens campagnes of evenementen.

Informatief drukwerk

Als u drukwerk nodig heeft om klanten te informeren rond uw bedrijf, product, dienst of een evenement kunnen wij u helpen om informatie op een effectieve en kost-efficiënte manier te verspreiden. Door het juiste drukwerk voor de juiste doeleinden te gebruiken kan u een grote groep geïnteresseerden op een eenvoudige en gestructureerde manier informeren.

Dual Minds staat verder ook in voor het vermenigvuldigen en/of bedrukken van CD’s, DVD’s en Blu-Ray discs.